Moč mediacije in pozitivne komunikacije

Nina Piberčnik

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. oktobra 2023, ob 18.00 v Knjižnici Otona Župančiča.

Vas zanima področje spoprijemanja s konflikti in pozitivne komunikacije? 

Na predavanju bomo predstavili moč mediacije – postopka mirnega reševanja konfliktov med dvema osebama (mediantoma) s pomočjo nevtralne osebe – mediatorja_ke. 

S pomočjo mediacije lahko hitreje razrešujete medosebne konflikte in iščete za obe strani sprejemljive rešitve. Govorili bomo o transformativni vrsti mediacije in o značilnostih pozitivne komunikacije – s praktičnimi nasveti za vsakdan.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. 10. 2023, od 18.00 do 19.30 v Knjižnici Otona Župančiča (Kersnikova ulica 2, Ljubljana).

Oglej si naš Facebook dogodek

Prijavi se na dogodek:

Kdo bo z nami?

Nina Piberčnik

Nina Piberčnik je magistrica psihologije s strokovnim izpitom iz zdravstvene dejavnosti, edukantka vedenjsko-kognitivne psihoterapije in mediatorka. 

Poklicna pot jo je po končani fakulteti z vmesnim enoletnim življenjem in delom v Španiji popeljala v zdravstvo in visokošolski prostor.

Nato je ustanovila Inštitut AVISENSA, ki ga zadnji dve leti uspešno vodi. Ukvarja se predvsem s psihološkim svetovanjem, prav tako pa izvaja izobraževanja ter projekte, vezane na psihologijo in duševno zdravje.