Kako biti sočuten do sebe?

Skupina Psihomoč

Izvajalki: Amadeja Oder in Vita Jugovar

Dogodek bo potekal v ponedeljek, 9. oktobra 2023, ob 18.45 na Univerzi Sigmunda Freuda.

Se kdaj vprašate zakaj ste vedno sočutni in prijazni do drugih, sebe in svoje želje pa prevečkrat zapostavljate 🤔? Ste se kdaj zalotili, da ste sebi rekli, da ste »neumni«, čeprav drugi osebi tega nikoli ne bi rekli 😠? Ste vedeli, da večina ljudi verjame, da bodo srečnejši, če bodo sočutni do sebe, vendar so mnenja, da bodo zato manj produktivni 👩‍💻?

 

Na delavnici sočutja do sebe bomo spoznali sam koncept le-tega in zmotna prepričanja o njem, se pogovarjali o tem, kaj sočutje do sebe pomeni za nas in spoznali več praktičnih vaj, s katerimi ga lahko lažje vključimo v naše vsakdanje življenje 💪✨. 

 

Delavnico na temo sočutja do sebe bo potekala v ponedeljek, 9. 10. 2023, od 18.45 do 20.15 v prostorih Univerze Sigmunda Freuda (Trubarjeva cesta 65, Ljubljana).

Oglej si naš Facebook dogodek

Prijavi se na dogodek:

Kdo bo z nami?

PsihoMOČ smo skupina študentov vseh letnikov psihologije, ki deluje pod okriljem Društva študentov psihologije Slovenije. Združuje nas veselje do sestavljanja, pripravljanja in izvajanja delavnic preko katerih lahko udeleženci urijo svoje mehke veščine kot so npr. neverbalna komunikacija, sočutje do sebe, empatija, upravljanje s svojim časom ipd. 

 

Delavnice vključujejo tako teorijo kot tudi veliko praktičnih vaj in odprte diskusije med udeleženci in izvajalci. Zaradi tega si prizadevamo na delavnicah vsakič oblikovati varen prostor, kjer se vsi udeleženci počutijo slišano in sprejeto. 

 

V preteklih letih smo pripravljali in izvajali delavnice za dijake, študente in odrasle.

Amadeja Oder

Sem študentka psihologije in trenerka mehkih veščin že tretje leto zapored. Izvajanje delavnic mi predstavlja skupno soustvarjanje in deljenje znanja, veščin ter idej. Hkrati pa tudi raziskovanje različnih tematik na popolnoma nove načine. Vodenje delavnic mi je v izziv in me vedno znova potiska iz cone udobja. Veselim se soustvarjanja z vami!

Vita Jugovar

Sem študentka psihologije. Trenerka mehkih veščin sem že drugo leto, v tem času pa sem se preizkusila v vodenju delavnic za dijake, študente in odrasle. Zame je uspešna delavnica tista, na kateri skupaj oblikujemo varno okolje, si med seboj izmenjamo izkušnje, se poslušamo in gremo po njej lažji in motivacije polni domov. Komaj čakam, da bomo skupaj odkrivali koncept sočutja do sebe.