Delavnica vpliva čuječnosti na telesno in duševno zdravje

Robert Križaj

Dogodek bo potekal v torek, 11. oktobra 2022, ob 19. uri v SATI centru za čuječnost, meditacijo in obvladovanje stresa.

Čuječi smo bolj povezani s svojim telesom in umom, s tem, kar doživljamo iz trenutka v trenutek. Bolje se lahko soočamo z življenjem in ga bolj polno živimo. Stranski učinki so navadno boljši spanec, manj stresa, več miru, boljša samopodoba in več energije ter navdušenja. Na tej praktični delavnici bomo spoznali različne načine vadbe in koristi, ki jih prinaša čuječnost v naše življenje. 

Oglej si naš Facebook dogodek

Prijavi se na dogodek:

Kdo bo z nami?

Robert Krizaj-foto2 Sasa Kovacic (Medium)

Robert Križaj

Robert Križaj je univerzitetni diplomirani ekonomist, specializant gestalt psihoterapije (SFU), učitelj joge in ustanovitelj ter vodja SATI centra za čuječnost, kjer med drugim deluje kot učitelj čuječnostne meditacije. Je edini potrjen učitelj izvornega programa čuječnosti (MBSR Qualified Teacher) in programa Čuječnost v odnosu (IMP) v Sloveniji. Od leta 2010 je vodil preko petdeset 8-tedenskih skupinskih treningov čuječnosti za splošno populacijo z raznovrstnimi težavami in treninge čuječnosti za obvladovanje stresa za podjetja. Svoje znanje redno nadgrajuje in poglablja tudi v tujini pod supervizijo tujih učiteljev.

strokovno podkovana na področju farmakoterapije duševnih motenj. Vključena je bila tudi v delovno skupino, ki je oblikovala smernice za zdravljenje depresivne motnje. Raziskuje pa tudi na predkliničnem področju na področju farmakogenetike in vpliva oksidativnega stresa na zasvojenosti in izražanje anksiozne in depresivne simptomatike. Njena področja raziskovanja so med drugim tudi poporodna depresija in vpliv prehrane na duševno zdravje.