Poveži se z akrojogo

Alja in Matjaž (Acro Connection)

Dogodek bo potekal v nedeljo, 15. oktobra 2023, ob 17.30 v Univerzitetni športni dvorani Rožna dolina (plesna dvorana).

Si želiš preizkusiti akrobatiko v paru oziroma akrojogo? Morda se sliši strašno, vendar zagotavljamo, da je zelo zabavno! Akrojoga je dinamična aktivnost s stalnim iskanjem ravnotežja. Je priložnost za povezovanje, razvijanje zaupanja, odprto komuniciranje in premagovanje strahov. Delavnico akrojoge bosta vodila Alja in Matjaž, znana tudi kot Acro Connection.

Delavnica bo potekala v nedeljo, 15. 10. 2023, od 17.30 do 19.00 v plesni dvorani Univerzitetne športne dvorane Rožna dolina (Svetčeva ulica 11, Ljubljana).

Delavnica je primerna tudi za začetnike.

Oglej si naš Facebook dogodek

Prijavi se na dogodek:

Kdo bo z nami?

Alja in Matjaž

Sva Matjaž in Alja in se že več kot 5 let ukvarjava z akrobatiko v paru (aka akrojogo). Delujeva pod imenom Acro Connection in v Ljubljani že tretje leto zapored vodiva akro tečaje in delavnice. 

Na najini delavnici vam bova na čimbolj zabaven način skušala približati to dejavnost. Najprej se bomo naučili nekaj osnovnih elementov, nato pa jih bomo povezali še v kratek flow. Če si želite izzvati vaše medsebojno zaupanje, premagati kakšen strah in pa se veliko smejati, je najina delavnica namenjena prav vam. Upava, da se vidimo! 🙂