Kako biti dober sogovorec?

Skupina Psihomoč

Izvajalki: Pina Jakoš in Doroteja Novak

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. oktobra 2023, ob 18.30 na Filozofski fakulteti.

Poznate osebo, za katero bi lahko trdili, da je res dobra sogovorka? Kakšne so njene značilnosti? Vas zanima, kako postati boljši sogovorec_ka? 🤔

V delavnici bomo poskušali najti odgovor na slednje vprašanje. Odpravili se bomo na popotovanje od ozaveščanja, zakaj je koristno biti dober sogovorec 💭, prek vaj aktivnega poslušanja 👂 ter postavljanja zanimivih vprašanj ❓, do odgovarjanja na vprašanje, kaj je sploh cilj dobrega pogovora 🏁. 

Delavnica na temo učinkovite komunikacije bo potekala v četrtek, 12. 10. 2023, od 18.30 do 20.00 v predavalnici 119 na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani (Aškerčeva cesta 2, Ljubljana).

Oglej si naš Facebook dogodek

Prijavi se na dogodek:

Kdo bo z nami?

PsihoMOČ smo skupina študentov vseh letnikov psihologije, ki deluje pod okriljem Društva študentov psihologije Slovenije. Združuje nas veselje do sestavljanja, pripravljanja in izvajanja delavnic preko katerih lahko udeleženci urijo svoje mehke veščine kot so npr. neverbalna komunikacija, sočutje do sebe, empatija, upravljanje s svojim časom ipd. 

 

Delavnice vključujejo tako teorijo kot tudi veliko praktičnih vaj in odprte diskusije med udeleženci in izvajalci. Zaradi tega si prizadevamo na delavnicah vsakič oblikovati varen prostor, kjer se vsi udeleženci počutijo slišano in sprejeto. 

 

V preteklih letih smo pripravljali in izvajali delavnice za dijake, študente in odrasle.

Pina Jakoš

Sem študentka psihologije, v skupini Psihomoč pa začenjam svoje drugo leto delovanja. Izvajanje delavnic mi predstavlja izziv, s katerim se vedno rada soočim. Poleg predaje novih znanj udeležencem mi je na delavnicah najbolj všeč, kadar skupaj ustvarjamo dobro vzdušje ter si izmenjujemo mnenja in izkušnje. Tako pa si nista niti dve delavnici enaki – le kakšno bomo ustvarili tokrat?

Doroteja Novak

Sem študentka psihologije in novopečena trenerka mehkih veščin. Zelo rada preizkušam nove stvari in se že veselim izvajanja svoje prve delavnice. Verjamem, da bomo od našega skupnega druženja vsi odnesli vsaj kanček novega znanja, ki bo olajšalo naš vsakdan. Upam, da se nam pridružiš in skupaj z nami postaneš boljši sogovorec!