Družina, kako si?

Naslov letošnjega projekta je Družina, kako si?, naš cilj pa je z vidika duševnega zdravja osvetliti temo družine.
 
Dotaknili se bomo vpliva družinskega okolja na razvoj otrok in dinamiko odnosov, pogovarjali se bomo o rejništvu, posvojitvah in tem, kaj vse se lahko dogaja za zaprtimi vrati. Preko osebnih zgodb bomo izvedeli, kakšne so radosti in izzivi mladih družin ter kako lahko starši prebudijo svoj terapevtski potencial. Program bogatijo tudi filmski in literarni večer ter delavnice.
 
Družina je točka, kjer se vse začne, zato je še toliko bolj pomembno, da ljudi ozaveščamo o duševnih težavah, ki se navezujejo na to temo ter njihovo znanje podkrepimo s tehnikami spoprijemanja z (ne)pričakovanimi izzivi in situacijami in s tem pripomoremo k povečanju njihovega splošnega psihičnega blagostanja.
 
Projekt se bo odvijal med 8. in 15. oktobrom.

Organizacijska ekipa

Vodja projekta: Hana Markočič

Namestnica vodje: Hana Klemenčič


ODNOSI Z JAVNOSTMI

Vodja: Sara Jurkas Omerzo

Ekipa: Amadeja Oder, Lara Jambriško, Jaka Lesjak, Sara Pavlović, Tinkara Primec in Maša Androjna.

SPONZORSTVO IN DONARSTVO

Vodja: Hana Klemenčič

Ekipa: Karin Turk, Urška Otrin, Marko Šopar in Teodor Majcenovič.

MARKETING

Vodji: Ana Frühauf in Jerneja Ferlan

Ekipa: Ana Hribernik, Anže Primožič, Eva Beg, Brina Kuhta, Lea Mencigar, Mateja Đotlo, Tjaša Hauptman, Urška Filipič in Zala Kresnik.

PROGRAM IN ZUNANJI ODNOSI

Vodja: Katja Petrič

Ekipa: Ema Petavar, Ines Likar, Mojca Čeh, Zala Motaln, Jona Lara Šrajer Štravs, Tara Ferbežar Felgner, Iris Baruca, Katarina Tement, Luna Počkaj, Rok Kokot, Tia Jakopič, Eva Kavčič, Maruša Fijavž, Miha Feher in Nina Kurdija.